Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing 

Doeltreffend in bestrijding & preventie

Hoe gaan we te werk

Voorkomen van ongedierte is beter dan genezen

Iedere doelgroep heeft wel eens te maken of last van ongedierte. Dit kan hinderlijk voor u zijn of juist schadelijk voor u en uw omgeving. Door het nemen van preventieve maatregelen kunt u problemen voorkomen. Wij kunnen voor u preventieve maatregelen nemen. Of u daar juist in adviseren. Voor ieder probleem is wel een oplossing te bedenken, dit kan samen met ons.

Integrated pest Managment IPM

De laatste ontwikkeling in ongediertebestrijding is IPM (Integrated Pest Management). Deze manier van ongediertebestrijding heeft de toekomst door meer preventiemaatregelen toe te passen en het milieu minder te belasten. Wij proberen ons ook zoveel mogelijk aan deze ontwikkeling te houden.

Toch bestrijden met kennis en materiaal

Als er geen andere mogelijkheden meer zijn, kan het zo nodig tot bestrijding overgaan. Hierin gaan wij zorgvuldig te werk. Dit gebeurd op een veilige en professionele werkwijze waarbij het milieu zo min mogelijk belast wordt. Tevens wordt er uitsluitend gewerkt met bestrijdingsmiddelen die toegelaten zijn door het ministerie van VROM.

  

Bedrijfsauto Jansen of lorkeers Plaagdierbeheersing

Met onze speciaal ingerichte en opvallende service auto kunnen wij u snel en accuraat van dienst zijn. Tevens beschikken wij over de modernste technieken, bestrijdingsapparatuur en biociden. Met de kennis die door ervaring, jaarlijkse nascholing en vooral niet te vergeten de passie voor het vak, kunnen wij elke vorm van plaagdierbeheersing of in de volksmond genoemd ongediertebestrijding aan. Heeft u liever een discrete versie van de service auto voor uw deur? Dit kunt u van tevoren aangeven.

Prijzen 

Doordat wij een eenmansbedrijf zijn kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden. Dit zal niet ten koste gaan van onze service. De diensten worden met groots mogelijke zorg uitgevoerd. Elk soort ongedierte vraagt weer om een andere manier van bestrijding of werings advies. Daarom is het moeilijk de prijs vast stellen. Als er meer duidelijkheid is over het plaagdierprobleem wordt de prijs van te voren afgesproken. Zo komt u niet voor een verassing te staan.

Nazorg

Het is voor ons van groot belang dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Mocht er, ondanks onze goede zorgen, toch iets zijn waar u niet tevreden over bent of waar u vragen over heeft dan zijn wij snel ter plaatse om het een en ander voor u op te lossen. Op alle diensten en producten krijgt u de hoogst mogelijke garantie.

 

 

 

 


 


 


 


Bellen