Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing 

Doeltreffend in bestrijding & preventie

Ongediertebestrijding in Almelo nodig? Jansen of lorkeers plaagdierbeheersing te Nijverdal helpt bij bestrijding en preventie van alle soorten ongedierte

Jansen of lorkeers plaagdierbeheersing is opgericht in 2008. In het bezit van de benodigde vakdiploma's voeren wij op deskundige wijze opdrachten uit bij zowel particulieren als bedrijven. Alles wat te maken heeft met het bestrijden, weren en voorkomen van ongedierte kunt u ons voor inschakelen. Wij zijn voornamelijk actief in het oosten van het land en dus ook Almelo behoort tot een van onze vaste ''werkplaatsen''. 

Voor particulieren werken wij meestal op basis van eenmalige opdrachten. Met bedrijven daarentegen kunnen regelmatig terugkerende bezoeken worden afgesproken, of dat het toch bij een enkele opdracht blijft, alles kan. Bij ons is heel veel mogelijk zolang het binnen de wet en regelgeving valt.   

Een hoge kwaliteit van dienstverlening is voor ons erg belangrijk. Dit mag u ook van ons verwachten. Deskundig maar toch heel betaalbaar.  

Kijk eens op de website rond. Wellicht staat u ongedierte of plaagdier er tussen en kunnen wij u helpen. Bellen